0

Dagen innan nyårsafton!

Någon mer än jag som tycker att det är den kallaste dagen hitils i vinter? Har ju varit hyfsat varmt alla dagar förutom i dag. Frös nästan fötterna av mig på väg till och från stan i dag. Har varit på systemet och handlat inför morgondagen, dagen vi alla vet vad det är för dag, eller hur?

Planerar lite inför nyår! Så här ser det ut hitils.

Nya året spenderas tillsammans med Niklas och några utav hans gamla klassvänner.

Nyårsaoutfit? Alla pratar om det, att de köpt något riktigt fint till nyår. Jag då? vad har jag köpt? Ha, inget till nyår iaf. Jag kommer att ha det finaste jag har i garderoben. Vinröda byxor med dragkedja där bak, svart linne och svart spetskofta över. Till det som accessoar ska jag ha ett halsband, armband och några fina örhängen, om nu inte mina hål växt igen, så länge sedan var det jag hade något i hålen i öronen.

Smink? OOORKA! Jag tar det jag brukar ha på, kanske någon ögonskugga till.

Sen så har vi ju såklart skaffat sånt här!Just ja, mitt nyårslöfte? Tror att det kommer att bli att " Jag ska spara en summa pengar varje månad"

0

Den bruna tröjan!

Måste säga att jag tycker om denna bruna tröja mycket! Den kanske inte är speciellt "Party, fintröja" eller så, utan en ganska alldaglig vardagströja. Men den är skön som tusan. Det syns inte på bilden men materialet är något speciellt. Mysig och mjuk! Sen så gillar jag alltid tröjor med knappdetaljer vid bysten. Mycket bra köp!

Just ja, ignorera bakgrunden på bilderna, lite småstökigt i know. Niklas fel! Inte mitt! Haha!Ser ut som om jag har jättestora händer!Jag upptäckte en sak när jag tittade på bilderna. Jag ser väl ganska plattfotad ut eller hur?
Eller så beror det helt enkelt på att jag har så stora fötter. Storlek 41-42!


0

I gårkväll!

I gårkväll tittade jag och Niklas på film, och hade dessa ljus tända, som jag fick i julklapp tillsammans med mycket annat. Niklas har nyss begett sig mot Bergakyrka och ska ansöka som komfirmandledare där. Han har gjort det i Lambohovskyrka också, men vill vara på säkra sidan att han blir "Antagen" någonstans. Nu ska jag diska vårt berg till disk som ingen annan diskar, sen ska jag spela skyrim och bli bättre än Niklas! ♥