0

Biobesök?

I går skulle ju jag och Niklas på bio. I brist på utbut av filmer så blev det ingen bio. Vi bjöd med Filip och gick till steves istället, kaffe! Nam nam nam!. Efter det blev det 55:an, där jag tog vin, Niklas öl och Filip, ja han tog fanta eftersom han druckit dagen innan! Efter det rörde vi oss vidare till ytterligare ett ställe som jag inte mins namnet på. Men det var faktiskt riktigt trevligt! Som jag skrivit i något tidigare inlägg så gör ju jag och Niklas nästan aldrig sånt här. Så, bara att göra detta blev lite speciellt!


På 55:an!


På det andra stället, mysig stämning och belysning!Jag ser ofrivilligt lite halvpåvärkad ut! Haha!
0

Julen börjar tidigt!

Var i affären i gårkväll och skulle köpa lite snacks, och dricka till en film som jag och Niklas skulle se. Vinters bone skulle vi se. Som vi för övrigt somnade till innan ens halva gått. Lyckat! ♥ Well iaf, till saken. Jag köpte min första Julmust! Redan? Tycker inte ni också att det är lite tidigt med det? Dessutom häromkvällen när jag åkte buss förbi ett villaområde så såg jag att någon redan hade börjat pynta med julgransbelysning i deras buskar runt om huset! Det är ju tidigt om något!

I dag har vi planerat att gå på bio. Dock är det dåligt utbud utav filmer på sf:s hemsida. Suck! får se vad det blir, för bio ska jag gå på! Punkt! Finns säkert någon såndär kärlekstrams som jag gillar, men inte Niklas!

Well som ni kan läsa är Niklas här nu! Känns jättebra, var ju ett tag sedan vi sågs. Nu liggar han och sover medans jag är uppe och funderar på om jag ska våga starta min kaffebryggare i rummet eller om det väcker honom. Jag drack inget kaffe i går så jag måste ha i dag! Kaffeberoende? Yes! Jag sitter och lyssnar på hans snarkande, och smådrömmande. Dock ser han ut som en padda när han sover, så så värst söt är han inte.
Tanken slog mig just vafasen, klockan är straxt 11:00 och Niklas är inte uppe än? Vad gör de om jag väcker han när jag sätter på kaffet, han behöver inte sova bort hela dagen! ;) Jag tror jag ska gå och hoppa lite på han!
0

Hej!

När man hällt upp kaffe från kaffebryggaren i frukostskålen och är på väg att hälla Musli i glaset, då är man lite borta! God morgon!