0

Hem, ljuva hem!

Nu börjar jag inse att jag faktiskt hade rätt hela tiden om att jag skulle må betydligt bättre i en egen lägenhet än att bo hemma hos min far. Lagade måltider varje dag, alltid tillgång till toapapper, alltid undandiskat på morgonen, ingen disk någonstans, delade hushållsuppgifter, alltid tillgång till TV. Hitils har jag bara kommit på + med att bo själv. Men nackdelar kommer nog också såsmåningom.

I dag lagades det Korvstroganoff med ris. Efter ett skuret finger, och en röd fläck på mattan så fick vi en supergod måltid! Hoppas fläcken går bort, vi har lagt mattan i blöt!
2

Blommor

Helt plötsligt nu så har jag fått världens största intresse för blommor och så, eller jag har ju varit intresserad innan också, men efter att Niklas köpte fikusen till mig så har jag börjat bli mycket mer intresserad. Funderar till och med att titta runt lite efter floristutbildningar och faktiskt ta tag i det.

Om jag får bestämma så kommer vi att ha många blommor i vår lägenhet, jag älskar när allt är grönt och fint precis som ute i naturen! Niklas har inte så mycket att säga om den saken!
1

Första Bullbaket i Östersund!

Som titeln säger. Första bullbaket här i Östersund. Jag och Niklas gjorde riktigt bra ifrån oss tycker jag allt

Måste verkligen säga att allt är så bra som det kan vara här uppe i Östersund. Eller tja, bättre hade det ju givetvis varit om jag haft ett jobb. Men snart så får jag säkert ett så som jag söker som en galning. Niklas och jag kommer jättebra överens och hjälps verkligen åt. Är vi inte överens så singlar vi slant och så brukar det lösa sig sen! Just nu älskar jag mitt liv!