0

Dagens Middag!

Äggröra fast med korv istället för bacon.

Under hela tiden som jag lagade maten så sa pappa att det var för lite. Men hallå? det är det väl inte, maten fyller ut hela talriken. Men hela tiden så envisades han och sade att jag skulle ta mer potatis eller mer korv osv osv. Varför fyller inte maten han äter ut hela tallriken? Samma sak gäller syster min, hon får äta hur lite hon vill. Men varför får inte lite smalare människor äta hur lite de vill utan att få en anorexi stämpel stämplad i pannan? Jag äter dessutom i skolan ( normal portion mat, med mycket grönsaker) Pappa tänker nog på hur lite jag äter nuförtiden bara för jag inte går och tar en smörgås varje kvart eller så som jag gjorde förr. Då, PÅ DEN TIDEN så kunde han säga, " äter du nu igen"
Jag tycker iaf inte att jag äter för lite middag. Vad säger ni?

0

Bra dag!

I dag kan man säga att allt har varit riktigt bra. Hitils i alla fall. Dagen är ju relativt ung.  Dagen började jättebra och blev bara bättre. Hade trevlig kcal snål morgonfika i skolan vilket var en bra start! Och bättre blev det! Fick besked i dag att jag ligger på VG nivå i Historian vilket jag inte hade någon aning om så blev därför väldigt glatt överaskad! Så pepp på det! Och något annat som förgyllde min dag var skolans val av mat i dag, hamburgare eller vegetariskt allternativ "Greenburgare" och jag var ju tvungen att prova och herrej*vlar så mycket godare (Och nyttigare?) de var än vanliga hamburgare. Hej då kött? Haha, nja kanske är att ta i eftersom att allt som finns i frys och kyl här hemma är köttigt och skulle inte ha råd att köpa eget. 

På allt bra så skämde jag ut mig i dag i skolan. Jag lärde mig att jag inte ska vara för ärlig.

Tjej 1: Jag har bitit på naglarna så länge jag kan minnas, jag kan inte sluta
Tjej 2: Jag är likadan, så störande!
Kille: Vilka bekymmer ni har! Otroligt, det är väl bara att gnaga på!
Tjej 1: Cicci, biter du på naglarna? 
Jag: Näe
Tjej2: Hur gör du för att inte göra det? 
Jag: Hmm, när jag var liten bet jag på tånaglarna istället, nu dricker jag kaffe.
Tjej 1: ....
Tjej 2: .....
Kille: Fan vad vig du var då?!

O gosh vad jag ångrar att jag sa det där. Känns som jag fick en äckelstämpel där ett tag. Well well, det var länge sedan, nu dricker jag som sagt kaffe! Jag lovar!
3

Tjockiströja

Det är kallt ute, så i dag kan jag ha min tjockiströja utan att svettas som en gris! Och så här glad är jag för det!