0

Dagen innan

I morgon på morgonen åker vi till Schweiz. Hela dagen har jag varit uppe i varv innombords vilket resulterat till att jag blivit hemskt trött på eftermiddagen. Ska bli så fruktansvärt spännande att bila hela vägen, och sen få vara i Schweiz i två veckor! Jag som knappt varit utomlands. Kan ni tänka er känslan? Nu blir det nog än färre uppdateringar här. Men kommer bomba med bilder när jag kommit hem. Hej då så länge! : )
0

Tacodagen/Kvällen

Taco dagen var riktigt lyckad. Med både tacos, vin och efterrätt! Nam nam nam. Riktigt skönt att få träffa Tea också. Länge sedan sisst! Fick även en student/utflyttningspresent utav Tea och hela hennes familj. Tack!


En Tea som Hackar!


En Cicilia som Hackar!


Fint uppdukat!


Mina fina presenter. En JÄTTESTOR grön vas, samt jättefina typ sidengardiner i olivegrönt!Efterätten! Gamaldags vaniljglass med riktigt goda Jordgubbar!
0

Gårdagen och i dag

I går blev det spontan utesittarkväll på pitchers tillsammans med Älsklingen och hans kompis i solen. Egentligen var det bara de två som skulle gå, men jag fick följa med vilket jag uppskattade väldigt. Jättetrevlig kväll. Och skönt att jag tar vara på de inte så många dagar som jag har kvar i min älskade hemstad Linköping.

I dag har jag bjudit hem Tea hit på Taco/Mysdag. Så jag har inhandlat Tacostillbehör osv som vi ska lagatill tillsammans. På det lite vin, och lite solsken. Synd att man inte har utemöbler, hade gärna suttit ute i det här fina vädret. Längtar tills i eftermiddag!

Det kommer verkligen behövas till Nya lägenheten, utemöbler. Ett bord, med två stolar! Gärna dynor också så man inte får ont i rumpan. Har märkt av att min rumpa är lite knotig och gör ont om jag sitter på hårda möbler! Fail! Vart är mina sittdynor?