1

Hur många gånger har jag inte sagt det jag kommer att säga i detta inlägg?

Nu ska jag bli hurtis igen! Ska börja prommenera och jogga! Känner mig som en latmask som inte tränar så speciellt mycket! Heja heja på mig!

0

Shoppingrunda

I dag tog jag ett paus från arbetssökandet och åkte med mor min till ÖB först där jag inhandlade äppelcider-vinäger i brustablettform till förbränning, våtservetter och en överraskning till min älskling när han kommer hem i morgon!

Efter det blev det en tripp till Stadium Factory Outlet där jag skulle leta efter ett par nya joggingskor. Hittade ett par otroligt bekväma, visserligen svarta, men vattentäta jogging/terrängskor. För bara 190 kr?? Visst jag fick kämpa lite för att få just dessa eftersom någon idiot antagligen hade köpt en storlek 41 och en storlek 42. Så det fanns bara en 41 och en 42 i en låda. Letade runt som en galning, men frågade sedan personalen om de fanns fler på lager, och det fanns det, i storlek 42 också! YES!

SÅ dessa fick följa med mig hem!

Nice huh?

0

Torsdag

I dag träffade jag Sofie. Senast vi sågs var när Wilmer( deras andra son) döptes. Vi hade det trevligt och tittade på en rolig film. Efter det spelade vi vårat kära Kalaha som vi alltid brukade spela när vi var yngre. Detta, samtidigt som vi pratade om massor minnen från förr och bläddrade i ett gamalt fotoalbum. Så annorlunda allt var då! I dag har alltså varit en bra dag, det var roligt att träffa Sofie igen, och hennes karl och 2 barn som är supersöta. Skönt med omväxling på umgänge!