0

Dålig period

Just nu har jag en ganska dålig bloggperiod. Bloggtorka kan man kanske säga. Men men, uppdaterar lite nu i alla fall. I torsdags blev det middag med en bekant, vilket slutade med att jag sov över. Vi hade det supermysigt verkligen! I fredags hände inget speciellt, förutom att jag gick till studierna i träningskläder, utan smink, och håret i en toffs. Höhö, det kändes lagom udda. Men, ingen dog ju av chock i alla fall. 

Nu är jag hos Niklas, Vilket inte heller är så händelsefullt men ändå skönt att vara med folk man gillar. 

Lovar att bli lite roligare här. Jag ska ladda upp lite flummiga bilder ifrån torsdagsmiddagen sen så fort jag kommer tillbaka till stan. Nu ska jag se "Slottsliv" på tv, med en kopp kaffe!
0

Torsdag morgon

Hej hå vad tidigit det blev att gå upp i dag( 05:00) Fast, det är ju frivilligt så klaga kan jag inte. Dessutom så är det faktiskt skönt. Tro det eller ej! Att bara sitta med datorn i knät, snoka på olika bloggar och kika lite på aftonbladet. Och dricka kaffe på det såklart! I dag har jag i alla fall två lektioner. En i Svenska och en i Biologi. Jag hoppas få reda på vad jag fick för betyg på Svenska inlämningsuppgiften! Efter det ska jag dra mig in till stan och träffa Tea. Det var sjukt länge sedan sist vi sågs nu, så vi bestämde i går att det var dags i dag att ses igen! Hoppas på fint väder!


0

I dag är det en sån där tänka på allt negativt dag.

I dag är en sån där dag då alla negativa tankar kommer som ett åskmoln och sitter och gnager i huvudet. Allt kom verkligen på en gång också. Undra varför? Jag har ju hitils varit som solsken. Jag får helt enkelt skylla på mensen och hoppas att den kommer snart.

Dagens gnäll:

1)Jag har huvudvärk.

2)Jag är stressad men vet inte varför

3)Jag har panik inför tiden efter studierna.

4)Jag har negativa tankar angående min och min pojkväns relation
(Var är vi påväg?  Det knakar lite, och jag behöver nog en paus)

5)Jag har fått tillbaka min viktnojja, så nu är jag fetast i världen igen.
(Jag har gått upp lite i vikt, så det är antagligen därför dessa tankar kommer nu)

6)Jag har hela garderoben full med kläder men endå passar ingeting.

7)Jag har glidit ifrån mina vänner
( Känns det som, men jag skyller på studierna)

Jag hoppas att ni har en bättre start på dagen än vad jag har, och att jag själv vaknar med bättre humör i morgon!