0

Torsdag

God morgon! I dag har jag huvudvärk, men det skiter jag i, antagligen är det bara som vanligt! "Sockersuget" som spökar med mitt stackars huvud. Så blir det när man inte ätit onyttigt på snart två veckor! Välkommen tillbaka säger jag till mig själv. Trivs bättre så här!

I går var det verkligen bara att komma hem, duscha, plynta lite (en ljusstake åkte upp) och sen efter det försökte jag se film, men det gick inte, jag somnade som en klubbad säl, och har sovit gott i natt.

I tisdags var jag och Niklas på stan, tror inte jag sagt det, men jag köpte en hel del. Tre tröjor, två par leggins, och fyra par strumpor, så nu har jag gott om kläder ett tag framöver! Tror kanske jag får ta det lungt med strumporna, jag handlar ju alltid nya strumpor när jag köper kläder. Jag har fyllt en hel byrålåda med strumpor när jag egentligen behöver köpa trosor, jag kanske har någon typ av strumpfetisch?

Nu ska jag finslipa på mitt yttre lite innan jag prommenerar till jobbet.
0

Tisdag

Rutiner i gång, jobbveckan igång! Så skönt allt känns nu. Jag trivs på jobbet, jag trivs hemma, jag trivs med min sambo. Jag trivs med mitt liv. Allt rullar i rätt riktning.

0

Lördagsbakning

Har precis bakat klart nötklickar. Jag ska skaffa någon apparat så man kan mala ner hasselnötskärnor så att jag slipper hacka för hand som jag gjort denna gång, det tog en evighet!

Gud så fina och goda dem blev!

 Sen lite bilder på händel då såklart!