0

Ny vecka

I går ( Måndag) gick jag och Niklas på en biograf som anårdnats utav mittuniversitetets studenter. Det blev sent och jag somnade som en stock när vi kom hem, nu klockan 05:00 gick jag upp och håller på att dö. Tack och lov att det finns dusch som man kan vrida på kallaste och bara stå och kvickna till lite. Det negativa nu dock, är att mitt hår kommer att vara blött när jag traskar mot jobbet, kommer nog till och med bli lite istappar.

På tal om ingeting så längtar jag tills på fredag eftersom att då kommer min syster upp hit till Östersund på besök. Hon ska sova hos oss och vi ska förhoppningsvis hitta på mycket underhållande!
1

Lite uppdatering

I Fredags var jag på fest hos en väninna och hennes vänner. Det skulle bli förfest men för mig blev det bara det eftersom jag gick hem tidigt. Höhö. I helgen för övrigt så har jag tagit det lungt, laddat för ny jobbvecka och i dag var jag och Niklas på mässa i kyrkan, därefter var det sopplunch i församlingsgården. Fisksoppa med räkor! Till och med Niklas åt, han som inte gillar soppa! Efter det var Niklas ofrivilligt smakråd till mig då jag strosade runt och letade lite höskläder osv. Hade varit mycket lättare om man kände lite mer folk här i Östersund så man slapp dra med sig sin fullt ointresserade karl! Måste börja ta tag i att lära känna lite nytt folk som man kan dra med sig runt i klädaffärer!
1

Onsdag

Vaken, dock trött. Tröttare än vanligt trots att jag gick och lade mig för att sova klockan 21:35? i gårkväll. Förstår inte, borde ju bli piggare av att sova mer? Well well. Nu är det snart dags för ett nytt jobbpass!

Niklas och jag har börjat fundera på om vi kanske endå ska vara hos hans föräldrar under julen! Vi saknar ju alla så mycket. Detta betyder alltså att vi kanske kommer till Linköping en SNABBIS. Antagligen mellan 21:a eller 22:e December och till och med den 1:a Januari eftersom jag är ledig! Vi får se hur det blir, men hoppas på att kunna träffa alla igen, dock är det inte så billigt att ta sig till linköping och hem hit igen sedan. Billigaste blir nog runt 1000 kr var.

Men men, nu ska jag ta tag i de sista morgonrutinerna innan jag stör Niklas en sista gång innan jag börjar traska till jobbet i det stormiga vädret. Skit också, dumma väder, regn och storm....