0

Lördag

Skön skön skön dag. Mysigt med älsklingen på höstmarknad, köpte hembakat bröd som var riktigt gott! Straxt ska vi se film, och mysa!

Just nu skulle jag göra vad som helst för en ny dator, jag vet inte vad det är men den där uppe tilltalar mig inte, den är halvt trasig, seg, och stationär. Därför sitter jag alltid vid Älsklingens dator som verkar bli lite störd på det. Men jag vill inte sitta där uppe själv, hur tråkigt är inte det? Annat hade det ju varit om min dator stod på nedrevåningen, men det går ju inte eftersom att det är så litet vardagsrum! Ska nog köpa en laptop vid första pengarna som kommer!

Angående Niklas och mitt "Kattskaffande" så går det inte frammåt. Det finns inga katter här omkring östersund. Utan allt finns flera mil bort. Kanske är för vi är lite kräsna. Helst vill vi ju ha en Hane, långhår och gärna ljus färg. Vi tittar ju lite efter raser, typ, Helig Birma, Norsk skogskatt, Ragdoll eller Main coon. Alla dessa raser är stora, fluffiga, och långhåriga! Vet inte, men tror att vi kanske köper något sådant såsmåningom! Då blir det dessutom att chippa och försäkra! Så det handlar om ganska mycket pengar. Vi får se helt enkelt!
1

FREDAG

I dag gick jag upp klockan 04:55. Och inser nu att jag inte kan hålla på så här. Jag ser trött och sliten ut efter 3 tidiga mornar? Jag måste försöka bygga om mina rutiner, och kunna gå upp lite senare. För just nu behöver jag ju från 04:55 - 06:40 att vakna och göra i årdning sig. Borde ju gå att iaf gå upp klockan 06:00? Nä usch, jag skulle bli så stressad.

I dag är det i alla fall sista jobbdagen för helgen. I helgen har Niklas lovat mig att ränna runt på Höstmarknaden som är här i stan i Östersund. Det ska bli spännande! Nu ska jag fortsätta med mina rutiner, dricka kaffe bland annat.

Tack och lov att det inte regnar i dag!
1

Idag

Första jobbdagen gick jättebra. Jag blev beordrad att leka svans och svansa efter en kille som jobbat där ett tag. Sakta men säkert så lär jag mig allt som jag behöver veta. Och kan snart stå på egna ben. Personalen är jättetrevliga och roliga. Jag känner på mig att jag kommer skratta gott i fikarummet! Även de boende är otroligt mysiga och sociala! Allt bra!