0

Jag vill inte åka hem


Jag vill inte åka hem, verkligen inte. Allt här är så underbart. Inte för att vara sån men jag älskar känslan av att min sambo måste vara med mig hela tiden. Jag får inte nog! Efter snart två år är jag fortfarande nykär. Men snart bär det av hemåt till vardagligheterna med jobb och studier. Vi ska verkligen försöka njuta nu sista tiden.
0

Söderköping och glass


I går blev det en mysig vistelse i Söderköping med min sambo, min syster och min pappa. Glassen jag åt var överdrivet stor och jobbig att äta. Men jag mosade i mig allt eftersom jag betalade 120 kr för den. DYRT!

När vi kom hem till pappa i går fick jag min fösta gråtattack här i Linköping. Det har inte varit som jag tänkt här, jag har inte känt mig välkommen av någon, förutom min familj och det tackar jag för. Resterande människor har jag mer eller mindre fått tjata på för att dem ska vilja träffas. Känns lagom kul.

I dag har vi inga direkta planer, vi ska besöka systemet eventuellt, sedan apoteket. För övrigt bara ta det lugnt och skönt hemma hos pappa tror jag. Vädret är ändå dåligt. Vi har bunkrat upp med filmer, så det får bli en sådan dag.

På återseende!
0

God morgon

Som det ser ut i dag blir det att träffa en gammal killkompis och ta en kaffe. Han och jag har mycket gamla minnen som i alla fall jag minns som om dem var i går. Varje dag efter studierna( nästan) så gick jag till han och drack kaffe. På något sätt är det lättare att umgås med killar, dem är så lättsamma. Med tjejer så är det ofta mycket "drama" inblandat.

När jag nu varit här i Linköping så har jag mått otroligt bra i jämförelse med hur jag mådde i Östersund. Dock är allt inte ljust och en dans på rosor. Men att inte behöva fokusera på studierna underlättar nog. Dock oroar jag mig över annat istället, typ vikt, pengar, vänner osv.

Här i Linköping har det blivit lite väl mycket onyttigt skit, och jag ska börja bli lite nyttigare nu innan vi åker hem. Inget godis och inget chips, endast frukt som förr. Jag tycker ju inte ens om att fika onyttigt på fik så varför gör jag det här? Jag hatar chips så varför äter jag det här? Varför äter jag allt jag hatar när vi är här? Haha.

Nu ska jag göra mig i ordning, dricka mer kaffe, knapra medicin osv. Så hörs vi i eftermiddag!