1

Ardell-Mina första lösögonfransarI går gick vi på bio här i Linköping och såg den senaste terminator. Den var jättebra och ganska rolig faktiskt.
Annars har vi faktiskt mestadels shoppat och tagit det lugnt. På bilden är det en otroligt god Irish Coffee. Alltså kaffe med Whisky i, smaskens!

Mitt humör har hållit sig stabilt här nere vilket jag är glad över. Förmodligen beror det på att jag kunnat koppla bort studierna helt och hållet, jag har inte ens tänkt på det förens nu när jag skriver om dem, så skönt!

I går köpte jag något som jag velat prova länge. Lösögonfransar från Ardell! Så smidigt och lätta att använda. Använder man rätt modell så ser det inte så tillgjort ut. Jag trodde det skulle  vara jättesvårt att fästa dem men det gick hur lätt som helst, samt hur lätt som helst att ta bort. Mycket smidigare än att göra permanenta fransförlängningar hela tiden, vilket slöseri!

På det köpte ja även ett par fina vita skor som jag tycker är lite inne i sommar, eller hur? På  det två ljusrosa nagellack, ett riktigt rosa läppstift från Lumene, primer från kicks och Batiste torrscampo i doften Cherry vilket är ett "Måste" under sommaren. Jag köpte även en hårklämma så jag kan sätta upp håret när det blir varmt, även om man har kort hår så är det jobbigt när det flyger i ansiktet.

Kommentarer:

1 Tove:

skriven

Jag vill också ha ett par sandalett liknande vita skor med rejäl platå! Det är ju sååååå fint och trendigt!

Svar: Aa, älskar dem!
Cicilia

Kommentera här: