0

Då var man där igen

Jag blir så irriterad. Nu är det 9 dagar sedan jag bloggade sist. Jag förstår inte varför jag glömmer bort bloggen, när jag trivs med att skriva av mig. Men när det blir för mycket, så glömmer jag helt bort den. I samband med att jag blev förkyld senast jag skrev + att jag hade praktik så orkade jag nog inte tänka på bloggen så mycket.

Gällande vikt går det åt fanken nu på sista tiden igen. Men, lovade mig själv att ta tag i det i dag igen. Jag kan inte hålla på så här. Det roliga är att jag ljuger för mig själv för att få äta vad jag vill, tex, I morgon ska jag springa som fan runt frösöberget så får jag unna mig denna choklad i dag. Men springer jag runt frösöberget? Näpp, men det känns bättre att tänka så för att få unna sig något. Unnandet i sig leder sedan till onyttigheter varje dag tills jag får någon bukt på det. Herregud, inte lätt när det är svårt. Kanske borde söka hjälp?

Det är nog inte många som vet om min vrickade ätstörning och hur jag mår när jag äter, hur mycket jag vill försvinna VS hur jag mår när jag tränar och äter nyttigt. Vi tar det en annan dag.
0

Förkylning på G

Jag har nu haft min praktik sedan måndags, i dag och i morgon jobbar jag också. Dag 1 var det två sjuka som var tvungen att jobba på grund av personalbrist, och jag förmodar att jag blivit smittad av dem med något. Min hals börjar bli trög att svälja med och mitt huvud dunkar mer än vanligt. Jag huttrar och fryser, vi får se vart detta leder. I dag ska jag vilket fall som helst gå till praktiken, likaså i morgon, även om jag har feber eller vad det nu blir. Jag är ledig på måndag och tisdag, då kan jag vila! 

Stegräknaren verkar fungera mycket bra, enligt den gick jag sammanlagt 13,6 km i går på praktiken, och då åkte vi bil till lägenheterna för att sedan gå en liten bit samt upp och ner i trappor. Vilket hurtigt jobb! Jag rekommenderar verkligen den appen om du vill hålla koll på dig själv! Haha. Sök "Moves" på APP store!


 
0

Stegräknare på praktiken

Stegräknare på praktiken var intressant. På en halvdag har jag gått 7000 steg. Alltså om jag går andra halvan av dagen kanske det blir ungefär lika om inte mer, alltså 14 000 steg vilket är bra! Vardagsmotion är skönt! För övrigt känns det som om jag gör ett bra jobb på praktiken, har nämligen blivit erbjuden extrajobb redan! Dock känns det inte lämpligt under praktiken i alla fall, men möjligtvis efter praktiken, vi får se hur det blir, alltid skönt med lite extra till ekonomin!

Angående vikt osv så står det än i dag still. Fattar verkligen ingenting men försöker hålla motivationen på topp. Nu ska jag göra mig i ordning för praktiken!