0

H&M nytt smink - katastrofalt dåligt!

Jag var på hm i går och kikade bland deras nya smink. Jag köpte foundation, concealer , ögonskugga, rouge och nagellack. Foundationen kakade sig, concealern gick inte att blanda ut och ögonskuggan var dåligt pigmenterad och fastnade inte ordentligt. Trots ögonskuggeprimer. Jag tycker det är skamligt att dem säljer detta smink, stackars dem som inte är gjord av pengar och behöver köpa nytt efter att ha trott att sminket blivit bättre. Dom har bara stoppat in samna skit i lyxigare förpackningar! 
 
Dock har har jag beställt hem ett läppstift och ska prova det. Nagellack har jag provat och beställt ett till ! nagelkacken var faktiskt förvånansvärt bra! Färgen jag köpte är mauve lT och jag vill påstå att den går i Lilabrun, i allafall mycket höstig! Det räcker med ett lager för heltäckande.
 
 
0

Ska ta kontakt med präst

Jag försöker göra lite nytt här hemma. Bland annat vill jag ha ny vardagsrumsmatta, lampa, fönsterlampor, gardiner, tallrikar, stolsdynor Osv. Känns fräscht att börja om lite.
 
Humöret mitt har hållit i sig, jag tänker återigen på vad jag äter men har inte börjat räkna kcal än. Måste nog börja igen dock då vågen visat på att jag gått upp sen sist jag vägde mig. Jag får väl äta mindre helt enkelt. Helt sjukt att jag gått upp när jag ansett mig vara noga. Men mensen lär ju komma om någon dag så kanske är pga det.
 
Något annat som står på mitt schema är att jag skall ta kontakt med församlingen här och börja samtala med en präst, inte det att jag är djupt kristen utan mer att ibland hjälper inte psykiatriskt stöd från psykiatrin. Utan man behöver något mer, träffs en människa som inte tar betalt utan vårdar ens själ ändå! 
 
Ha det bra så länge! 
0

Sänkt medicin och förändrad kost

Efter besök på psykiatrin så kom vi fram till att jag skulle sänka fluoxetinet från 30mg till 20mg. Detta tillsammans med C-vitamin rik kost. Alltså äta mer frukt, gärna citrus. Detta för att ge mig mer energi eftersom jag är så slut när jag Kommer hem annars. Kan säga att efter bara några dagar så är jag redan piggare och jag känner att mitt humör är bättre. Men vågar inte hoppas att det håller i sig längre än det brukar. 
 
Jag har passat på att göra im lite här heMma. Nu fattas bara en ordentlig matta och taklampa samt soffbord!
 
 
Min sambo gav mig en present här om dagen!