0

Träna bakis?

Någon som tränat bakis? Jag funderar på att bege mig till gymmet nu efter 2 veckors uppehåll! Känns som att det är dags för det, förkylningen och febern är ju ur vägen, dock drack ju vi lite i går till tacokvällen, och jag har lite huvudvärk, men visst är det inte farligt att träna om man är lite bakis?
0

Tacokväll och vika servetter i flera timmar


Inför middagen försökte jag mig på att vika servetter, efter flera timmar så gav jag upp på egen hand och sökte på youtube hur man gör. SÅ nu till kommande träffar kommer jag alltid vika fina servetter så att det ser lite finare ut. Om ni nu var nyfikna =) Fin dukning eller hur? 
 


0

Säng från TRADEMAX

Beställde en säng från Trademax den 15;e. Den 21:a skickades den och den beräknas levereras i morgon 26/1 kl 13-15. Ska blli så otroligt skönt med en ny säng. Det är fasen pinsamt vad vi sovit på innan. Inte undra på att man har haft ont i ryggen. Nu blir det slut på krämporna, så kanske man får sig en god natt sömn emellanåt! 

Kan jag rekomendera trademax? Tja, jo alltså allt har hitils gått smidigt. Dock kan jag tycka att dem inte bör skriva 2-6 dagars leveranstid när dem inte alltid kan hålla det, speciellt om varan är i lager, så ska de väl inte ta mer än 2-6 dagar. Jag har fått ringa och tjata på dem, annars hade jag fått min säng vecka 5 stog det vilket innebär att mer än 6 dagar gått. Well well, nu får jag min säng i morgon. Ska uppdatera er hur det blir. Har även inrett lite nytt i sovrummet, känns som dags när man har sängen på plats och allt.