0

Alltid dessa motgångar

Efter att fått må bra ganska länge nu, så har det kommit upp fler saker som skulle kunna sänka mig ordentligt. Men jag har hittills stått emot att trycka ner mig själv pga den information jag fått. Jag har lärt mig att det ger ingenting att göra det. Jag får det att låta som om det är med vilje som jag mår dåligt över vissa saker, men det är inte det jag menar. Snarare att jag blir bättre på att välja att inte övertänka på saker som oroar mig eller får mig att må dåligt. För mig är det ett enormt stort steg. Dock blir detta så in i h*lvete mycket svårare dem dagar då jag bara vaknar och mår lika dåligt som jag gjorde varje dag förut. Sånna dagar kommer fortfarande. Målet är att kunna vända dem dagarna också. Jag vill, kan och ska inte låta nedvärdering, självförakt, och avsky över mig själv låta mig styra mitt liv. 
 
Det som egentligen har hänt tar jag eventuellt upp en annan gång när jag vet mer och är mer insatt och införstådd. 
0

Jag vill så mycket

Jag har börjat känna en känsla som är så främmande för mig i min sjukdom.  En känsla av att vilja. Att jag bryr mig, att jag är motiverad att kämpa vidare och "bli något". Eller, jag är ju något redan, men något mer. Och vissa dagar är det dessutom för min egen skull och ingen annan, inte för att prestera för någon annan utan för mig!  Om dem dagarna ändå varit dem dominerade. 
 
Igår var jag på arbetsintervju, den gick förvånansvärt bra då jag bara en gång tidigare varit på en arbetsintervju. Jag kunde svara på alla frågor och behöll mig lugn. Dessutom verkade hon gilla mig och min "glöd" och "entusiasm". På min första Då var jag nog inte mogen och hade inget att säga om mig själv, jag kände inte mig själv. Det blev katastrof och arbetsgivaren fann mig inte ens intressant nog att tacka nej till. Det här jobbet som jag sökt är en tjänst som sjukhusstädare under sommaren. Jag som älskar att städa ser detta som närheten till drömjobb. Låter det lustigt? Det måste ju finnas sådana människor också. Som brinner för organisation, ordning och reda och att hålla rent och fräsht. I den kategorin hamnar jag! Jag hoppas att om jag får tjänsten, att jag då får möjlighet att växa på arbetsplatsen. Både i mig själv och mina kunskaper inom städ, men också att växa så att det syns för andra! 
 
Jag sa ju det. Jag låter överdrivet positiv för att vara jag. Och jag älskar det. Låt detta få hålla i sig nu. Det känns som om jag klarar vad som helst! 
 
Idag insåg jag att jag verkligen är hurtig! Gick promenad till arbetsträningen/praktiken istället för att ta bussen som det var tänkt få jag lånat busskort. 
0

Vaknade upp och var frisk

Det har varit lite dålig uppdatering. Men jag har inte haft en toppen vecka i sinnet direkt. Jag har haft ganska tufft med destruktiva tankar, men lyckats hålla mig ifrån att sätta dem i verket. Jag kanske låter överdramatisk, men detta är min vardag vissa dagar. Jag kämpar för att vinna över tankarna. Mina tankar och känslor är inte jag, dem bara finns inom mig just nu och jag kan och SKA välja att INTE låta dem styra mig! 
Tänk om det var så lätt att ignorera, då skulle ingen någonsin må dåligt. Om man ändå bara kunde välja att imorgon vaknar jag upp och är helt frisk! 
 
I måndags hade jag en storhandling dag. 5 kassar på bussen, skam den som ger sig! 
Sedan har jag fått organiserat i min garderob. Hur skönt är det inte?