0

Jag var otrogen

Hur brukar ni ha egentid? Jag brukar bädda ner mig i ett skumbad med tända ljus och ibland ett glas vin. Ikväll var en sån kväll som jag behövde det, koppla av och försöka sortera tankar och känslor. 
 
Min föredetta pojkvän som jag var otrogen mot hörde av sig idag och undrade hur jag mådde. Han visste att jag och hans lillasyster pratat med varandra och hon hade berättat det jag nämnt till henne om sjukhuset och min behandling. Det är sjukt vilken fantastisk människa han är. Trots att jag var otrogen och svek honom på ett vidrigt sett så hör han än i dag 3 år senare av sig och visar sin omtanke. Jag förtjänar det inte. Men vissa människor är så, på riktigt goda utan baktankar och hållhake. 
 
Varför var jag otrogen kan man undra? Mot denna uppenbarligen fantastiska människa? Det var framförallt för att jag inte kände mig sedd, eller behövd. Utan snarare en person i hans liv som bara finns där, bara är. Som en syster eller bror. Jag kände mig tagen för givet. Sen såklart älskade jag honom in i det sista, trots det val jag gjorde. Det är därför det har varit så svårt för mig att släppa honom och hans familj. Dem betyder än i dag otroligt mycket för mig. Jag önskar ingenting ogjort, men att jag gjort det på ett annat sätt så att man i dagsläget kunnat träffas och umgås som vänner istället för att dem skulle behöva känna detta svek. 
Herregud det är i år 4 år sedan, och jag drömmer än i dag om konfrontationer från dem. När ska jag sluta klandra mig själv för något jag gjorde för 4 år sedan? 
 

Kommentera här: